MOLENWIEK IT

Partner in Web ICT

Webdesign

 

Responsive webdesign
Molenwiek IT bouwt alle websites responsive. De website is dus op elk schermformaat goed werkbaar. De bezoeker hoeft niet onnodig te scrolen of te zoomen. U wilt natuurlijk niet potentiële klanten mislopen die de website niet kunnen bekijken op een mobiele telefoon. Er is ook een grote verscheidenheid aan webbrowsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari en Google Chrome). Molenwiek IT zorgt ervoor dat de website in alle nieuwe webbrowsers goed functioneerd.

 

Content Management Systeem (zelf de aanpassingen doorvoeren)

Molenwiek IT maakt gebruik van een makkelijk Content Management Systeem (CMS). Dit CMS is zo eenvoudig dat in principe iedereen met dit systeem de website kan onderhouden en voorzien van nieuwe pagina's, teksten en foto's. Mocht er hulp nodig zijn staat Molenwiek IT klaar om de helpende hand te bieden.

Bij de oplevering van een nieuwe website zit een uitleg van het CMS bij inbegrepen afgestemd op de behoefte van de klant.

 

Search Engine Optimization (goed vindbaar zijn)

Gevonden worden op het internet is ook een belangrijk onderdeel. Molenwiek IT zal door middel van Search Engine Optimization (SEO) ervoor zorgen dat de website goed vindbaar is.

 

Social Media

Social Media koppelingen zijn ook mogelijk en zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. Zorg voor een actieve integratie met uw Facebook, Twitter, Flickr, Instragram of Google+ pagina's.