Search Engine Optimization (SEO) 

 

Bij een goede website hoort ook Search Engine Optimization (SEO) bij. Molenwiek IT biedt SEO aan zodat ook jouw website goed gevonden wordt.

Even Googelen, wil je ook goed gevonden worden?

Even Googelen

De meeste mensen zoeken hun informatie op internet via een online zoekmachine. De grootste en meest bekende is Google. 'Googelen' is zelfs verheven tot een officieel werkwoord. Om goed gevonden te worden moet de website wel gevonden worden door Google en als het even kan zo hoog mogelijk in de resultaten lijst. 

 

Hoge ranking

Meestal is de regel hoe hoger in Google hoe meer bezoekers je krijgt. Dat wordt ook wel 'hoge ranking' genoemd. Meer bezoekers leidt in de meeste gevallen tot meer omzet en een hogere winst. Om zo hoog mogelijk in Google te staan moet je de website optimaliseren voor zoekmachines. Dit heet in het Engels Search Engine Optimization en afgekort is dat SEO

Search Engine Optimization / SEO optimalisatie. Zorg ervoor dat uw website wordt gevonden.

Stappenplan seo

Molenwiek IT bekijk eerst de website waarop SEO moet worden toegepast. Er wordt gekeken wat mogelijk technische verbeteringen zijn. Samen met de contentbeheerder (de persoon die de pagina's vult met tekst) wordt er een zoekwoorden analyse gemaakt. Met de juiste zoekwoorden als bagage en de technische verbeteringen passen we SEO optimalisatie toe op de website. 

SEO

SEO omvat een heel scala aan technieken om een website beter vindbaar te maken op het internet via zoekmachines. 

 

  • Zo moet de website volledig responsive zijn en geschikt voor mobiele telefoons.
  • De website moet snel laden, hier draagt een snelle hosting ook aan bij.
  • De inhoud van de pagina's moet relevant en actueel zijn. 

gratis adviesgesprek

Wil je voor jouw website ook SEO toegepast hebben? Neem dan contact op met Molenwiek IT. Heb je nog vragen over SEO en/of de werkwijze? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan nemen wij contact met u op om te kijken wat Molenwiek IT voor u kan betekenen.