Samenwerken met Molenwiek IT

GRATIS ADVIESGESPREK

Benieuwd wat Molenwiek IT voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan. In dit gesprek bespreken we samen de wensen, doelen, gewenste functionaliteiten en het beschikbare budget. Na het adviesgesprek gaan de ontwerpers aan de gang en maken een eerste ontwerp. We werken volgens het Agile principe. We leveren kleine functionaliteiten op zodat de webapplicatie snel ingezet kan worden en bouwen het stap voor stap verder uit. Op deze manier kunnen we snel inspringen op veranderingen en nieuwe eisen en wensen. De investering in het bouwen van de applicatie kan dan ook zo snel mogelijk worden terugverdiend. 

Koppelingen leggen met andere webapplicaties

Koppeling van uw backoffice naar de cloud

Molenwiek IT begeleid u bij het optimaal inzetten van een combinatie van on- en offline mogelijkheden zodat verwerking van gegevens in uw backoffice snel en efficiënt kan gebeuren.

Webapplicaties worden gebouwd met een eigen API laag. Op die manier kunnen andere applicaties gebruik maken van de functionaliteiten van de webapplicatie. Ook kunnen er koppelingen gemaakt worden met derde partijen of andere webapplicaties. Via de koppelingen worden de webapplicaties met elkaar verbonden. Zo wordt de gegevens uitwisseling verder geautomatiseerd en worden bedrijfsprocessen versneld. 

Molenwiek IT kan uiteenlopende webapplicaties bouwen.

WEBAPPLICATIE, WAT IS DAT?

Een webapplicatie is een website dat via de browser op het internet kan worden benaderd, dus voor iedereen toegankelijk zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden op uw PC of laptop. Desgewenst kan de webapplicatie achter een wachtwoord worden geplaatst zodat deze alleen toegankelijk is voor geautoriseerde bezoekers.

 


WEBAPPS UITEENLOPENDE TOEPASSINGEN

Voor een groot aantal toepassingen kan een webapplicatie gebouwd worden. Hierbij kunt u denken aan:registratiesystemen, klant relatie systemen, in- en verkoop systemen, betaalsystemen en complete webshops. Uw website of intranet omgeving wordt hierbij een verlengstuk van uw organisatie en kan een bijdrage leveren aan een lagere total cost of ownership of het genereren van een hogere omzet door het vergroten van uw klantbereik.

Webapplicaties ontwikkelen

 

Molenwiek IT ontwikkelt webapplicaties in eigen beheer eventueel in samenwerking met een partner indien uw bedrijf samenwerkt met een ander design bureau.